T3L Group (TARIFOLD, 3L OFFICE, PROBECO) køber JALEMA B.V.

T3L Group meddeler i dag, at den Hollandske virksomhed JALEMA B.V. købes pr. 1 juli 2019.
T3L Group styrker herved sin strategi, om at tilbyde en portefølje af ekspert-brands inden for visuel kommunikation og arbejdspladsorganisation.

Joan WESTENDORFF, administrerende direktør for JALEMA & Kim BERG, administrerende direktør for T3L Group.

T3L Group blev grundlagt i 2008 og har produktionssteder i Danmark, Frankrig og tilstedeværelse i over 60 lande.

Gruppen af virksomheder tilbyder en bred vifte af produkter, herunder kontorartikler, skilteløsninger, specialfremstillede produkter, grafiske løsninger, shop fitting og industriprodukter.

Gruppens primære brands omfatter TARIFOLD (Display Systemer, arkivering og skiltning), 3L OFFICE (Selvklæbende og Indeksering), og PROBECO der producerer kundetilpassede produkter.

JALEMA B.V. blev grundlagt i 1947. Med stærke brands som JALEMA, ATLANTA og DATAPLUS, har virksomheden etableret sig som en af de førende udbydere af kontorartikler til informationsstyring og -organisering. JALEMA er berømt for opfindelsen JALEMA clip, et smart arkiveringssystem, der har nået verdensomspændende anerkendelse.

Med vores dokumenterede, succesfulde historik inden for udvikling af specialiserede brands som TARIFOLD og 3L OFFICE, passer JALEMA perfekt i vores strategi. Vores kunder kræver producenter med innovative højkvalitetsprodukter, der fortrinsvis er fremstillet i Europa. JALEMA passer på alle parametre.

Kim BERG, administrerende direktør for T3L Group

Overdragelsen af en hollandsk, familieejet virksomhed, der startede i 1947, er ikke nemt, i vores branche. Det har at gøre med følelser, mennesker, relationer, kunder og utrolige udfordringer på vores marked. Overlevelse i denne branche er kun mulig gennem et samarbejde med en familiedrevet virksomhed, der har respekt for sine medarbejdere og kunder, og som tilbyder yderligere produkter til en lignende kundegruppe.

T3L Group er det bedste valg. Varemærkerne Jalema, Atlanta og Dataplus vil styrke T3L Group og gøre den til en førende virksomhed inden for kontorartikler.

Joan WESTENDORFF, administrerende direktør for JALEMA

Med dette opkøb forstærker T3L Group og JALEMA deres position af stærke brand-producenter med løsninger til visuel kommunikation og arbejdspladsorganisation.

KONTAKT
Laura REBSTOCK
Tel. +33(0)3.88.66.84.10
lrebstock@t3lgroup.com