Probeco A/S køber Due Plast

Probeco A/S har købt Due Plast, der 28/8-2013 gik konkurs. Virksomheden er startet op igen og størstedelen af medarbejderne er blevet genansat.

Vi ønsker at sikre den fremtidige drift i Due Plast og fortsætter driften af virksomheden som før konkursen. Det betyder, at I – som vigtige kunder – ikke skal være nervøse for vores fremtidige samarbejde. Der sker ikke nogen forandring af betydning udadtil.

Due Plast er fremadrettet en del af Probeco, der ligeledes er beliggende i Løgstør. Den fysiske placering af Due Plast, medarbejderne samt produktionsapparatet forbliver uændret. Til sammen er vi 65 medarbejdere, der står klar til at servicere Jer.

Vi ser købet som dét perfekte match; Vi får et stærkere fodfæste indenfor strategisk vigtige industrier, og vi får mulighed for at tilbyde vores kunder en række nye muligheder og løsninger.

Probeco er ejet af T3L Group. Ud over Probeco A/S, så ejer gruppen også 3L Office Products A/S samt Tarifold s.a.s. Til sammen er vi et stærkt hold af specialister. Vi omsætter for over € 25 mio. og sælger til 50 forskellige lande.

I er selvfølgelig velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål. Yderligere oplysninger om virksomhederne kan også findes her:

www.T3lgroup.com
Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Probeco A/S / Due Plast
Adm. Direktør
Kim Berg

Kim-800x800